Ubica devojke skočio s Palate pravde

Izvor: Mondo, 15.Feb.2013, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica devojke skočio s Palate pravde

Aleksandar Šundić (23), koji je osumnjičen da je zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (26) iz Stare Pazove u stanu u beogradskom Medakoviću, skočio je sa drugog sprata Palate pravde. Lekari se bore za njegov život, kažu u Kliničkom centru.

On je skočio sa drugog sprata u krugu zgrade, pošto je oko dva i po sata davao iskaz istražnom sudiji kome je priznao zločin.

Lekari beogradskog Urgentnog centra bore se za život mladića.

"On je zadobio višestruke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i složene povrede i doktori u Urgentnom centru se bore za njegov život i čine sve da stabilizuju njegovo stanje", rekla je agenciji Beta šefica Kancelarije za informisanje Kliničkog centra Srbije Zorica Marković.

Zorica Marković navela je da je Aleksandar Š. prebačen s odeljenja "Šok A" na odeljenje "Šok B", gde je u toku reanimacija i dodala da će dijagnostika potrajati.

Prema rečima očevidaca prilikom njegovog pada unutar zgrade odjeknuo je veoma jak zvuk, da su svi prvo pomislili da je eksplodirala bomba, javlja "Telegraf".

Dr Nada Macura iz "Hitne pomoći" izjavila je za Tanjug da muškarac nije imao spolja vidljive povrede i krvarenja, bio je svestan i spontano je disao.

Doktor koji je bio na licu mesta konstatovao je tupe povrede glave, sva četiri ekstremiteta i male karlice, ali i stabilne vitalne funkcije, dodala je Macura.

Ona je dodala i da je muškarac kompletno zbrinut na licu mesta, nakon čega je prevezen na Urgentni centar na reanimaciju.

Šundić je uhapšen juče ujutru u studentskom domu Karaburma, kada se na krovu studenjaka odigrala prava drama, jer je mladić pretio da će da skoči i ubije se.

"Kad je ugledao policiju, Aleksandar je počeo da beži. Utrčao je u dom i popeo se na krov zgrade. Približio se ivici i povikao: "Ne prilazite mi! Skočiću, ubiću se!" Bio je mnogo potresen, sve vreme je plakao - kaže jedan od očevidaca hapšenja.

Policajci su ipak posle desetak minuta ubedili Aleksandra da se preda.

Dok su ga policajci privodili, plakao je kao dete i ponavljao: "Šta sam to učinio, nisam hteo da ubijem Stelu, nisam hteo“.

Aleksandar je, prema rečima izvora, na saslušanju u policiji priznao zločin koji je počinio pre dva dana, kao i danas sudiji pre nego je odlučio da skoči kroz prozor u Palati pravde.

(MONDO, foto: Facebook)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Mladić koji je zadavio devojku skočio kroz prozor suda, lekari se bore za njegov život

Izvor: NaDlanu.com, 15.Feb.2013

Aleksandar Š. (23), koji je osumnjičen da je zadavio svoju devojku Stelu Gundelj (26) iz Stare Pazove u stanu u beogradskom naselju Medaković, skočio je danas sa drugog sprata u Palati pravde. ..On se otrgao čuvarima dok je bio kod istražnog sudije i skočio s drugog sprata u krugu Palate pravde,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.