Ubica Luke Jovanovića pobjegao u Tursku

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Avg.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Luke Jovanovića pobjegao u Tursku

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je policija pronašla ubicu Luke Jovanovića /21/ i da je riječ o Marku Milićevu /33/ koji se trenutno nalazi u bjekstvu u Turskoj.

Stefanović je naglasio da je, osim Milićeva koji je lociran i čije se hapšenje očekuje u Turskoj, protiv šest lica podignuta prijava za pomoć u prikrivanju zločina i njima je određeno zadržavanje do 48 časova.

On je na konferenciji za novinare rekao da Milićevu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << prijeti osam godina zatvora, dodavši da ovaj mladić ima "debeo" policijski dosije sa nizom prekršaja.

Stefanović je zahvalio porodici ubijenog Luke Jovanovića koja je imala snage da, nakon što je njihov sin pregažen na Brankovom mostu u Beogradu 25. jula, bude istrajna i pokrene kampanju za pronalazak ubice.

On je rekao da je istraga bila izuzetno komplikovana i da je veliki tim policijksih stručnjaka pregledao više do 96.000 časova različiog materijala i viveo zapisa sa kamera lociranih u gradu i graničnim prelazima.

Komentarišući medijske napise koji su u jednom navratu Snežanu Divac, suprugu proslavljenog srpskog košarkaša Vlade Divca naznačili kao vozača ubicu, Stefanović je rekao da unutrašnja kontrola u tom slučaju nije potrebna i da ta informacija nije potekla iz policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubica Luke Jovanovića pobegao u Tursku

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Avg.2014

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da je policija pronašla ubicu Luke Jovanovića (21) i da je reč o Marku Milićevu (33) koji je pobegao u Tursku...Stefanović je naglasio da je, osim Milićeva koji je lociran i čije se hapšenje očekuje u Turskoj, protiv šest lica...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.