Uber ga otkucao da ima ljubavnicu, sada traži odštetu

Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2017, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uber ga "otkucao" da ima ljubavnicu, sada traži odštetu

Jedan biznismen sa juga Francuske tužio je kompaniju za prevoz putnika Uber, zbog toga što je omogućila njegovoj supruzi da sazna za njegove posete ljubavnici, prenosi BBC.

Naime, Francuz je jednom zatražio vožnju Uberom sa ženinog telefona. Iako se potom izlogovao, aplikacija je nastavila da šalje notifikacije na suprugin iPhone, otkrivši tako njegove česte posete ljubavnici.

Par se nakon toga razveo, a suprug - ljut što ga je Uber “otkucao” - sada od te >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kompanije traži čak 45 miliona evra odštete.

“Moj klijent je bio žrtva baga u aplikaciji koji je izazvao probleme u njegovom privatnom životu”, kazao je advokat francuskog biznismena agenciji AFP, nakon podnošenja tužbe sudu u Grasu.

Iz Ubera su poručili da ne žele da komentarišu taj slučaj, ali i da se na najbolji mogući način trude da zaštite privatnost klijenata.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.