Ubedljiva pobeda odbojkašica Crvene zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2009, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva pobeda odbojkašica Crvene zvezde

Odbojkašice Crvene zvezde savladale su večeras u Beogradu portugalskog predstavnika Madeiru rezultatom 3:0 (25:10, 25:11, 25:5), u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa CEV.

Laka i ubedljiva pobeda "crveno-belih" izborena je u dvorani "Šumice" posle 52 minuta igre, a predstavnik Srbije prepustio je rivalu samo 26 poena.

Revanš susret je na programu 9. decembra u Portugaliji od 20,30 časova po našem vremenu.

Ukupni pobednik iz ovog dvomeča igraće u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << osmini finala sa boljim iz duela Istr - Menorka.

Odbojkašice pančevačkog Dinama već su se plasirale u osminu finala Kupa CEV pošto je Turk Telekom iz Ankare odustao od učešća, a njihov rival biće bolji iz meča Šparkase Klagenfurt (Austrija) - Deportivo Ribeirense (Portugalija).

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.