(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SNAJPER LIKVIDIRAO OTMIČARA ISPRED SREDNJE ŠKOLE: Ranio je sedmoro i ubio jednog čoveka

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 17:23

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SNAJPER LIKVIDIRAO OTMIČARA ISPRED SREDNJE ŠKOLE: Ranio je sedmoro i ubio jednog čoveka

Slučaj ostaje pod istragom

U pravoj drami ispred jedne srednje škole na jugu Kine, policija je neutralisala otmičara, koji je ubio jednog čoveka, a ranio sedam drugih, saopštio je lokalni ured za sprovođenje zakona.

- Oko 17:00 časova po lokalnom vremenu, dogodio se slučaj uzimanja talaca na putu Dongfengki u okrugu Vuhua, Kunming. Policija je pucala i ubila osumnjičenog. Talac je spašen - kaže se u saopštenju lokalne policije.

, dodaje se u saopštenju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Napadač je identifikovan kao 56-godišnji muškarac, koji je ubio jednu osobu, a sedam povredio van srednje škole, prema lokalnim vlastima u Kunmingu.

Video zapisi koji su kružili kineskim društvenim mrežama prikazivali su trenutak kada je pucanj policijskih snajpera pogodio napadača u glavu, koji je osobu odveo kao taoca ispred srednje škole.

Na snimku se vidi kako je grupa policajaca opkolila napadača nakon što je na njega pucano.

Video-snimak, uznemirujućeg sadržaja, možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.