(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŠALTER SMRTI Snimak šokirao Srbiju - psi jedu svoje štence - i to u udruženju za brigu o njima

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 18:02

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) "ŠALTER SMRTI" Snimak šokirao Srbiju - psi jedu svoje štence - i to u udruženju za brigu o njima

Fondacija pokret Levijatan šokirala je domaću javnosti svojom objavom na društvenim mrežama.

Oni su na svojim profilima podelili video snimak koji su nazvali "Šalter smrti". Kako napominju, ovo je slučaj na kome Fondacija radi puna dva meseca.

- Svaki sekund snimka smo proživeli uz suze i bes jer smo dugo vremena morali da ćutimo da bi skupili sve potrebne dokaze za ovaj genocid nad psima.

Kako kažu u Levijatanu, u pitanju je najsurovija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i najtužnija priča koju su imali priliku da vide. Uznemirujuć snimak nastao je, kako tvrde, u "Vučjak Šelter" u mestu Čumić u okolini Kragujevca.

Prema navodima Fondacije, na račun ovog udruženja sliva se na stotine hiljada evra mesečno.

Preko hiljadu pasa sa najtežim bolestima gine u kanibalizmu, sopstvenom izmetu, bolesti, hraneći se sopstvenim okotom. Nečipovani, nesterilisani, bolesni a iskorišćeni za skupu predstavu stranim donatorima ovi psi su žrtva bezmalo piramidalnog, kriminalnog sistema koji ni mi ni država nećemo dozvoliti da se nastavi. Ovo udruženje osim što ne ispunjava ni jedan jedini uslov, ni za jednog jedinog psa a kamoli hiljadu mora da shvati da je DOŠAO KRAJ. Taj KRAJ počinje sada - poručuju u Levijatanu.

Kako navodi Espreso, u ovom udruženju su rekli da imaju 18 zaposlenih radnika i da "ne mogu da ubiju radnika kako bih spasili sve životinje". Takođe su iz udruženja napomenuli da može da se dođe kod njih i vidi kako to sve izgleda.

I na ovo je odreagovala Fondacija, objavivši fotografije računa ovog udruženja uz pitanje "kako mogu da uzimaju ovolike pare, a dozvoljavaju da se psi hrane svojim okotom?".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.