(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Procurio skandalozan snimak! Pogledajte kako medicinska sestra POSTUPA SA DECOM u Zvečanskoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Procurio skandalozan snimak! Pogledajte kako medicinska sestra POSTUPA SA DECOM u Zvečanskoj!

Medicinska sestra je privremeno suspendovana sa posla.

Nakon anonimne prijave da se medicinska sestra Ð.A. neadekvatno ponašala prema deci u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd, direktor te ustanove Zoran Milačić doneo je rešenje o privremenoj suspenziji do utvrđivanja činjeničnog stanja i okončanja disciplinskog postupka, saopštilo je Ministarstvo rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Milačić je o slučaju informisao resornog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ministra Zorana Ðorđevića, koji je poručio da svi koji krše zakon treba da budu kažnjeni.

- Postupak će utvrditi da li ima odgovornosti. Lično sam naložio da svi koji rade suprotno pravilima i zakonu snose posledice i budu najstrože kažnjeni, što neće biti izuzetak ni u ovom slučaju - rekao je Ðorđević.

Briga o deci predstavlja prioritet, a Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine Beograd sa tradicijom odgovornog i adekvatnog ponašanja prema devojčicama i dečacima, korisnicima, predstavlja primer dobre prakse u postupanju prema mališanima.

U skladu sa tim, svaki vid kršenja pravila određenih bazičnim programom rada i procedurama koje su ustanovljene, automatski zahteva pokretanje ovakvog postupka i brzo reagovanje, navodi se u saopštenju.

Pokret Levijatan, koji se bavim borbom protiv zlostavljanja životinja, na svom Instagram nalogu objavio je video-snimak na kojem se vidi na koji način ova sestra postupa sa malom decom u Zvečanskoj.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO možete pogledati KLIKOM OVDE.

NEOBIČNO ISTRAŽIVANJE: Ovako bi izgledala Zemlja da na njoj ostane SAMO 100 LJUDI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.