(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Prikazano kako VELJA NEVOLJA I MARE MESAR ubijaju Vlastimira Miloševića u centru Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 22:02

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Prikazano kako VELJA NEVOLJA I MARE MESAR ubijaju Vlastimira Miloševića u centru Beograda

Snimak brutalne likvidacije objavljen u emisiji "Intervju" na tv Pink u kojoj gostuje predsednik Srbije

U okviru emisije na TV Pink prikazan je video snimak brutalnog ubistva Vlastimira Miloševića u centru Beograda 31.12.2017. godine. Direktni izvršioci tog ubistva bili su Veljko Belivuk, Marko Miljković i još jedna osoba, oni su tada uhapšeni, a kasnije i oslobođeni bez opravdanog razloga. Nakon izlaska na slobodu, u Srbiji su krenule kriminalne radnje Belivukove kriminalne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupe.

Predsednik Srbije istakao je da je taj zločin bio nepojmljiv i da je to momenat od koga kreću sva kriminalna zlodela ove bande.

- Mi govorimo o sukobu dva klana. Objasniću. Govorimo o nečemu što je uvezeno u Srbiji. Reč je o kavačkom i škaljarskom klanu. S jedne strane su Dedović, Korać, Vukotić, Stamatović, a sa druge strane Kašćelan, Miljković i Belivuk. Postoji tu ekonomska politička pozadina – rekao je Vučić i dodao:

- Najgore je bilo 2000, 2001, i 2002. godine zajedno sa njima i 2018. godina što se tiče kriminala - rekao je Vučić i dodao da se moraju ispraviti greške. Ovo ubistvo je važno jer je on sprečio fizički Miljkovića i Belivuka da zaposednu splavove. Oni su ovog dečka ubili u centru ni krivog ni dužnog od strane ovih kriminalaca. Prodavali su drogu na tim splavovima. Zato je taj mladić smetao. Čovek koji im se supritstavio, on je inače kum Miljkovića koji se negde hvali kako je kralj zbog toga što je ubio dva konobara - rekao je predsednik Vučić.

UPOZORENJE! VIDEO SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆE PRIRODE.

Gostovanje predsednika Srbije možete pratiti na našem portalu klikom na LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.