(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POZNATA GLUMICA KOJA JE GLUMILA SA BIKOVIĆEM PRETUČENA: Vozač je izvukao iz auta i počeo da je UDARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) POZNATA GLUMICA KOJA JE GLUMILA SA BIKOVIĆEM PRETUČENA: Vozač je izvukao iz auta i počeo da je UDARA

Glumila sa Milošem Bikovićem.

Alesandra Star Vord napadnuta je u Los Anđelesu, a napadač je bio vozač jednog udruženja koji ju je vozio do kuće.

Vozač je želeo da glumica prestane da sluša muziku na svom telefonu, a potom su se posvađali zbog čega je on zahtevao da Alesandra izađe napolje. Tada je vozač zaustavio auto, izvukao je napolje i počeo da je udara, što su zabeležile sigurnosne kamere.

Vordova je objavila da će podneti prijavu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nasilnika, i da će apelovati na servis da bolje proverava koga zapošljava.

Ona je ostvarila nekoliko manjih uloga, među kojima je i film "Izvan granice realnosti" sa Milošem Bikovićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.