(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVAKO JE ZAPOČEO KRVAVI PIR: Snimljeno  kako je napadač počeo napad u Istanbulu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jan.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVAKO JE ZAPOČEO KRVAVI PIR: Snimljeno kako je napadač počeo napad u Istanbulu!

Nije za one sa slabim srcem

Na internetu se pojavio snimak sa bezbednosnih kamera u kome se do sada najjasnije vidi kako je napadač iz Istanbula krenuo u svoj krvavi pohod.

Snimak prikazuje ljude koji stoje ispred kluba u trenutku kada napadač sa kapuljačom, rancem i kalašnjikovim kreće u napad.

On je bukvalno pucao na svakoga koga je spazio na putu dok je ulazio u klub.

U napadu na jedan od najekskluzivnijih noćnih klubova u Istanbulu, smeštenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na obali Bosfora, ubijeno je 39 osoba, među kojima najmanje 15 stranaca. Za sada je poznato da među žrtvama iz inostranstva ima državljana Izraela, Libana, Jordana, Libije, Saudijske Arabije, Maroka, Indije, Belgije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.