(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NAPAD U AVIONU: Čovek vređao i napao ženu, a onda su putnici udarili žestoko (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 16:45

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) NAPAD U AVIONU: Čovek vređao i napao ženu, a onda su putnici udarili žestoko (VIDEO)

Žena ošamarija muža nakon što ga je kritikovala pred svim putnicima u avionu, jer nije nosio masku. Potom je došlo do masovnog prepucavanja sa ostalim putnicima.

Jedan putnik je odbio da nosi masku za lice, a potom je ošamaren od supruge dok ga je javno ponižavala pred ostalim putnicima, što je izazvalo buru u avionu među ostalim putnicima.

Šokantni snimci prikazuju muškarca kako se protivi nošenju maske i naziva svoju suprugu "imbecilom" tokom leta od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mančestera do Tenerifa 6. septembra.

- Svi vas lažu, što duže nosite maske, to duže traje. Kažem vam, tako vam Boga, što duže nosite te maske, to gore. Ozbiljan sam, skinite ih, skinite ih - rekao je putnik, a onda je na sav glas uzviknuo: "Uzvratite udarac".

- Umukni, imbecilu - rekao je muškarac ženi, pre nego što se čulo kako ga je ošamarila.

Tada je on uzvratio šamar, pre nego što su drugi priskočili ženi u pomoć čuvši ga kako pita:

- Šta to radiš? - obraćajući se drugom putniku, a putnik uzvraća: "Odvedite ženu. Odvedite je".

Nakon što su čoveka nazvali "kukavicom", on je odgovorio:

- Boriću se sa tobom, razbiću ti jebeno lice.

 Aviokompanija je potvrdila da je policija prisustvovala letu zbog putnika koji se "ponašao nepristojno na letu i odbio da nosi masku za lice". Vide se stjuardese kako intervenišu pred kraj video snimka, govoreći putnicima da sednu dok avion ne sleti.  Osoba koja je snimala snimak rekla je:

- Tip je vikao i psovao sve zbog činjenice da sada moramo da nosimo maske i da nam je ograničena sloboda i način života. Stvari su brzo eskalirale od vike i sav pakao je eruptirao kada mu je žena udarila šamar, a onda je on uzvratio i ostali putnici su intervenisali.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.