(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Muškarac počinio KRVAVI PIR u Španiji naočigled prestravljenih turista: SNIMAK KLANJA OBILAZI SVET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2019, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Muškarac počinio KRVAVI PIR u Španiji naočigled prestravljenih turista: SNIMAK KLANJA OBILAZI SVET!

Jedan sprski državljanin teško je povređen nakon što mu je drugi muškarac prerezao vrat.

Napad se dogodio u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol i to na balkonu jedne zgrade, naočigled prestravljenih prolaznika.

Kako navode španski mediji, muškarac je vezao drugog za ogradu terase i prerezao mu grlo dok su jezivu scenu posmatrali brojni prestravljeni turisti. Žrtva je imala preko očiju vezan peškir, a krv mu se slivala niz golo telo.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lice mesta ubrzo je došla policija koja je pokušala da smiri nasilnika, koji je pretio nožem, a onda ga bacio sa terase zajedno sa mobilnim telefonima.

Motiv zločina nije poznat. Napadač je uhapšen, nakon što što su dvojica britanskih turista koji su boravili u istom stambenom bloku policajcima dali ključeve zgrade.

Povređeni muškarac je prevezen u bolnicu i nije životno ugrožen.

Uznemirujući video možete pogledati KLIKOM OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.