(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) LJUBAVNIK ZAPALIO TATJANU Priznala mu da voli svog muža

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) LJUBAVNIK ZAPALIO TATJANU Priznala mu da voli svog muža

Na snimcima sa sigurnosnih kamera vidi se Tatjana Osokina (39) kako ju je 41-godišnji Aleksandar Mazerov odvukao u prostoriju trgovine u Solikamsku, a zatim je polio benzinom i zapalio je

Radnica u jednoj radnji u Rusiji pretrpela je užasne opekotine, pošto joj je bivši dečko napao na radnom mestu, polio benzinom, a onda zapalio, jer ga je ostavila.

. Osokina je zatim istrčala u hodnik potpuno prekrivena plamenom, a kolege su morale da iskoriste vatrogasni aparat kako ne bi izgorela živa.

Prilikom napada radnica je zadobila 35 odsto opekotina u gornjem delu tela i nalazi se u teškom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ovo je Aleksandar (41) koji je POLIO BENZINOM I ZAPALIO ljubavnicu Tatjanu: Stravičan snimak kruži internetom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2020, 15:47

Snimci sigurnosnih kamera pokazuju kako je Aleksandar Mazerov (41), odvukao Tatjanu Osokinu (39), bivšu ljubavnicu u prostorije za zaposlene u prodavnici u kojoj je radila, a onda je polio benzinom i zapalio, iz želje za osvetom jer ga je ostavila...Radnica u jednoj prodavnici u Rusiji pretrpela je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.