Naleteo na stado ovaca i koza

Izvor: RTS, 06.Sep.2012, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naleteo na stado ovaca i koza

Podgoričanin Nemanja Rakočević naleteo na stado stoke u blizini Spuža i ubio 14 ovaca i sedam koza.

Dvadesetdvogodišnji Podgoričanin Nemanja Rakčević usmrtio je 14 ovaca i sedam koza kada je kolima "fijat punto" registarskih oznaka naleteo na stado stoke u mestu Podanje u blizini Spuža.

Nezgoda se dogodila u 5.45, na starom putu Danilovgrad - Podgorica. Prilikom udesa Rakčević je prošao sa nekoliko ogrebotina, a Slobodan Radulović, vlasnik stada i njegova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dva sina su, spasavajući se od udesa, uskočili u kanal pored puta.

Rakčević se kretao iz pravca Danilovgrada i naišao na stado od 180 grla stoke koje je Radulović terao na ispašu, rečeno je listu Vijesti u danilovgradskoj policiji.

''Kada sam video da stižu kola iz pravca Danilovgrada pokušao sam vozača da upozorim baterijskom lampom da uspori, međutim, on to upozorenje nije video na vreme. Počeo je da koči i ostali su veliki tragovi kočenja. Imam sigurno preko pet hiljada evra štete'', rekao je Radulović.

Veterinar Bajo Šaletić je, nakon udesa, utvrdio da je uginulo 21 grlo.

Uviđaj su obavili službenici policije i veterinar. Ograničenje brzine na tom delu puta je 50 kilometara na čas, iz policije su rekli da će veštak utvrditi kojom brzinom se kretao Rakčevićev automobil.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autom ubio 14 ovaca i 7 koza

Izvor: Vesti-online.com, 07.Sep.2012, 11:19

Podgoričanin Nemanja Rakčević (22) ubio je 14 ovaca i sedam koza kada je automobilom "fiat punto" naleteo na stado u blizini Spuža...Uleteo u stado ovaca i koza  ..Nezgoda se dogodila rano ujutru na starom putu Danilovgrad - Podgorica. Prilikom udesa Rakčević je prošao sa nekoliko ogrebotina,...

Nastavak na Vesti-online.com...

CRNOGORAC OBORIO REKORD: Kolima ubio 14 ovaca i 7 koza! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Sep.2012

Nemanja Rakčević (22) u blizini Spuža velikom brzinom naleteo na stado od 180 grla stoke, pri čemu je usmrtio 21 životinju

Nastavak na Telegraf.rs...

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Kolima pokosio stado ovaca

Izvor: S media, 07.Sep.2012

Podgoričanin Nemanja Rakočević (22) usmrtio je 14 ovaca i sedam koza kada je kolima "fijat punto" naleteo na stado stoke u mestu Podanje u blizini Spuža...Nezgoda se dogodila na starom putu Danilovgrad - Podgorica. Prilikom udesa Rakčević je prošao sa nekoliko ogrebotina, a Slobodan Radulović,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.