(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRAJ DRAME U FRANKFURTU: Policija upucala naoružanog čoveka zbog pretnji bombom?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 21:37

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) KRAJ DRAME U FRANKFURTU: Policija upucala naoružanog čoveka zbog pretnji bombom?!

Taj deo aerodroma je ceo evakuisan

Policija je upucala naoružanog čoveka na nemačkom međunarodnom aerodromu u Frankfurtu nakon "izveštaja o pretnji bombom". Na snimku se vide trojica policajaca kako opkoljavaju muškarca dok su svi putnici evakuisani sa terminala.

- Zbog policijske akcije koja je u toku, delovi Terminala 1, regionalne železničke stanice i prelaza na međugradsku železničku stanicu trenutno su zatvoreni na aerodromu u Frankfurtu - tvitovalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osoblje aerodroma u Frankfurtu.

Gunfire at Frankfurt airport Germany. A terrorist was spotted in the airport. pic.twitter.com/r0yIuUEoPS

— Farhang F. Namdar (@FarhangNamdar) January 16, 2021

- Putnici se mole da slede uputstva osoblja obezbeđenja na licu mesta. Kao rezultat toga, može doći do kašnjenja u operativnom procesu. Stoga se mole putnici da unapred provere status leta na web sajtu avio-kompanije.

Police shoot gunman at Germany's Frankfurt International Airport https://t.co/IMRWsSofBS via @MailOnline

— Nana Peasah (@peasa2) January 16, 2021

- S obzirom na tekuću policijsku akciju na aerodromu u Frankfurtu, zamolićemo vas da se uzdržite od spekulacija i davanja neprimerenih komentara o incidentu, kao i postavljanja video zapisa - dodao je aerodrom u svom ažuriranju.

- Obaveštavaćemo vas čim primimo novosti od policijskih vlasti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.