(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) IZ AUTOMOBILA IZBACIO OBEZGLAVLJENO TELO ŽENE: Očevidac sve snimao iz kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 21:32

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) IZ AUTOMOBILA IZBACIO OBEZGLAVLJENO TELO ŽENE: Očevidac sve snimao iz kuće

Osumnjičeni za ubistvo nesrećne žene u Mineapolisu već ima kriminalni dosije, a 2017. godine bio je osuđivan i zbog nasilja u porodici.

Muškarac u Mineanopolisu uhapšen je zbog sumnje da je na trotoaru iz automobila izbacio obezglavljeno telo žene.

Prema izveštaju policije žena (55) pronađena je obezglavljena na trotoaru, na lice mesta došle su spasilačke ekipe koje su konstatovale smrt. Ceo incident došao je u žižu javnosti, nakon što je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očevidac objavio na društvenoj mreži snimak ovog incidenta.

Na videu koji je snimljen u kući svedoka, vidi se kako muškarac na ulici izbacuje telo žene iz auta, a zatim i njenu glavu.

On je u opisu videa napisao gde se incident odigrao i apelovao je na ljude da pozovu pomoć.

Have y’all seen this murder and decapitation in Shakopee MN today? #shakopee #mn #murder #wtf pic.twitter.com/edVm3wLwFk

— 🅱️ig Chris (@folllowbigchris) July 29, 2021

Policija je saopštila da je brzo uhapsila 42-godišnjaka zbog sumnje da je počinio teško ubistvo i trenutno se nalazi u pritvoru gde čeka početak suđenja.

Prema navodima policije, osumnjičeni i žrtva su bili u dugogodišnjoj vezi. Oni su imali problematičan odnos i česte prepirke, sa čim je i policija nekoliko puta bila upoznata.

Osumnjičeni za ubistvo nesrećne žene već ima kriminalni dosije, a 2017. godine bio je osuđivan i zbog nasilja u porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.