(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DAJTE MI ADRESE ARAPA U NETANIJI Zastrašujući snimci sa izraelskih ulica i zgrada

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 20:30

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) "DAJTE MI ADRESE ARAPA U NETANIJI" Zastrašujući snimci sa izraelskih ulica i zgrada

Pogledajte šta se sve dešava na ulicama Izraela

Na jednom video snimku može se videti kako izraelski policajci pokušavaju da upadnu u stan izraelskih Arapa (Palestinaca), dok ukućani pokušavaju da se odbrane od napadača i nekako uspevaju da zatvore vrata, a usput dobijaju udarce palicama i puškama po glavama.

U stanu deca vrište i plaču zbog prizora koji se odvija pred njima. Čitava drama se odvija u gradu Haifa na severu Izraela.

Upozoravamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je video snimak uznemirujuć. Pogledajte OVDE.

Na drugom snimku se može videti kako jedan vozač preko megafona govori okupljenoj rulji da je Jevrejin, kako ga ne bi napali, linčovali, pa možda i ubili.

Here is a driver repeatedly reiterating to the mobs in the streets that he's Jewish (a different answer to this question would've made this a very different night for him):pic.twitter.com/aVpFW2qEOT

— Omar Baddar عمر بدّار (@OmarBaddar) May 13, 2021

Na trećem snimku se može videti isto jedan vozač, ali verski fanatik, konzervativni Jevrejin koji poziva ostale okupljene grupe na ulicama u napad na Arape: "Dajte mi adrese Arapa u Netaniji", kaže putem razglasa.

Here, an Israeli fanatic is asking the mob for the addresses of Palestinian citizens in his city: "Give me the addresses of Arabs in Netanya"pic.twitter.com/wMEdgt2ZMd

— Omar Baddar عمر بدّار (@OmarBaddar) May 13, 2021

Na sledećem video snimku mogu se videti izraelski vojnici koji navodno zbijaju šale o tome kako će uhapšenu palestinsku decu prodati za stotinu šekela nakon što su ih oteli ("uhapsili" u palestinskim oblastima).

Upozoravamo da je video snimak uznemirujuć. Pogledajte OVDE.

Posebno je zastrašujuć snimak na kome se vidi kako izraelska policija upada u palestinski dom u Nazaretu i napada ukućane. Pogledajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.