UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žena zapalila muža iz čista mira, UMRO u strahovitim mukama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 14:48

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Žena zapalila muža iz čista mira, UMRO u strahovitim mukama (VIDEO)

Kako se navodi, žena je nakon hapšenja puštena na slobodu

Ana Marija Paikao je kako se vidi na snimku, zapalila svog muža iz čista mira.

Na uznemirujućem snimku iz Rio de Žaneira vidi se trenutak kada je žena polila muža alkoholom i zapalila ga. Ana Marija Paikao priznala je šokantan čin, kako se navodi, koji je doveo do smrti Andre Luiza de Amorima Čapete od opekotina prvog stepena četiri dana nakon užasnog napada, prenosi Mirror.

Sigurnosna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamera je uhvatila Ana Mariju kako prilazi svom 50-godišnjem mužu, polivajući ga zapaljivom tečnošću za koju se navodi da je alkohol pre nego što ga je zapalila upaljačem. Zatim se vidi kako trči iz zadnjeg dela poslovnih prostorija u Rio de Žaneiru, u Brazilu, ka kupatilu kako bi pokušao da ugasi plamen.

Policija je potvrdila da je bes žene nastao zbog "ljubomore", ali je puštena nekoliko sati nakon hapšenja. Mediji trenutno nemaju informaciju da li je sada iza rešetaka.

Napad se dogodio u ponedeljak u ranim jutarnjim satima u prostorijama prodavnice ribe u oblasti Žardim Amerika u Rio de Žaneiru, drugom gradu po broju stanovnika u Brazilu. Andre Luiz je proveo četiri dana u bolnici, ali je posle četiri dana umro.

Šef policije Flavio Fereira rekao je da se na snimku jasno vidi šta se dogodilo.

- Ono što ona kaže nije isto što se vidi na snimku. Na snimku se vidi žrtva kako sedi na stolici. Ona dolazi, hladno, baca tečnost i pali ga. Ona u tom trenutku nije bila u ranjivoj situaciji, nije bila u situaciji u kojoj bi bila neminovno napadnuta. Naprotiv, kao što sam rekao, on je sedeo i nije predstavljao nikakav rizik po njen fizički integritet u tom trenutku - izjavio je šef policije.

Istraga, koja je prvobitno kategorizovana kao pokušaj ubistva, sada je reklasifikovana u "ubistvo okrutnim sredstvima" prema brazilskom zakonu, koji se koristi za definisanje onih ubistava u kojima ubice nanose "intenzivnu i nepotrebnu patnju svojim žrtvama da bi dobili željeni rezultat."

Ceo video snimak možete pogledati OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.