UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Teretni voz naleće na kamionet koji je nakon sudara odbačen na šine - jeziva scena ostavila je sve bez teksta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 19:31

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Teretni voz naleće na kamionet koji je nakon sudara odbačen na šine - jeziva scena ostavila je sve bez teksta (VIDEO)

Prilikom udarca kamionet i prikolica su se razdvojili, a prikolica je udarila u obližnji električni stub koji se prepolovio. Kamionet je odbačen i završio okrenut na bok.

Užasavajuća scena zabeležena je u američkom gradu Odesi kad je nakon saobraćajne nesreće na kamionet koji je u sudaru odbačen na šine naleteo teretni voz.

Gradske vlasti objavile su snimak nesvakidašnje tragedije koji su snimile vatrogasne i spasilačke ekipe koje su nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta ranije reagovale na prvobitnu saobraćajnu nesreću.

Beli kombi, koji se vidi na snimku, nije ustupio prednost kamionu što je dovelo do saobraćajne nesreće. Kamionet, koji je inače vukao praznu prikolicu, zaustavio se na šinama, a onda je naišao teretni voz. Vozač Hesus Gvadalupe Laredo (28) uspeo je srećom da izađe iz teretnog vozila pre nego što ga je razbio voz.

Keeping You Informed!

Odessa Fire Rescue was involved in helping with a deadly crash this morning and caught part of the incident on camera. It happened near West Murphy and Business 20.

The Texas Department of Public Safety is investigating the crash. pic.twitter.com/BsabYIdjsY

— City of Odessa (@CityofOdessa) April 19, 2023

Vozač kombija Džon Edvard Grube (86) poginuo je u sudaru sa kamionetom dok se njegova saputnica Кej Кlemens Pris (90) nalazi u bolnici u kritičnom stanju.

Laredo je prevezen u bolnicu Medicinskog centra u Odesi u Teksasu i nalazi se u stabilnom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.