UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NESREĆE KOD NOVOG PAZARA Evo kako je devojčica nastradala kada je podletela pod točkove vozila ( VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 18:50

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NESREĆE KOD NOVOG PAZARA Evo kako je devojčica nastradala kada je podletela pod točkove vozila ( VIDEO)

Devojčicu je u suprotnom smeru pregazio kombi.

Devojčica M. Z. (15) iz okoline Peštera stradala je jutros oko 6.45 sati kada je na nju naleteo B. H. (17), vozač golfa 6, a nakon njega podletela je pod točkove kombija koji je vozio S. Ć. (58).

Kako se saznaje, vozač automobila imao je probnu vozačku dozvolu.

Poginula tinejdžerka je bila na putu do srednje škole, a živela je u naselju Mur kod rodbine, dok su njeni roditelji iz jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sela kod Peštera, pa se devojčica preselila u Mur da bi lakše putovala u školu, ali je stradala nakon samo četiri meseca školovanja.

Vozač kombija je pobegao sa lica nesreće, pa je ubrzo uhapšen u policijskoj poteri. Obojici je određen pritvor do 48 sati.

Uznemirujući video možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.