UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Evo šta je ostalo od čoveka koga su pojele pirane - Iz reke izvukli samo OVO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 19:20

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Evo šta je ostalo od čoveka koga su pojele pirane - Iz reke izvukli samo OVO (VIDEO)

Horor video snimak

Čovek preminuo nakon što je upao u reku Amazon kada su ga pirane živog pojele.

Muškarac koji je nestao početkom ove godine pronađen je mrtav, a njegovi ostaci pronađeni su uz obalu reke Amazon. Dair Raš (46) nestao je nakon što je za Novu godinu prevezao čamcem stoku u državi Kosta Markes Rondija u Brazilu. Kako se ispostavilo, smrtonosno jato pirana napalo je ribara, a njegovi ostaci su pronađeni uz obalu.

Jedino što je na njemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno ostalo netaknuto bili su jedan pramen kose i koža na rukama, dok su mu organi i meso bili pojedeni. Istražitelji trenutno rade na ovom slučaju, ali je prema prvim informacijama reč o piranama jer se ujedi na ribarevom telu podudaraju sa ugrzima ove ribe.

Prošlog septembra je jedan čovek preminuo nakon što je upao u reku Amazon kada su ga pirane živog pojele. Takođe, 2021. godine je jedna 13-godišnja devojčica izgubila prst na nozi nakon što ju je napalo jato pirana u argentinskoj reci.

Srbija Danas/Mondo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.