(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Potresne fotografije nesreće u kojoj je poginuo Gru! Telo pevača u čamcu - TUGA DO NEBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Potresne fotografije nesreće u kojoj je poginuo Gru! Telo pevača u čamcu - TUGA DO NEBA

Čuveni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru (46), poginuo je danas kod Nautičkog kluba "Zemun" kada je vozeći kajt upao u Dunav.

Tragično stradalog repera na obalu su čamcem izvukli prijatelji. Pozvana je Hitna pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.

Na uznemirujućim fotografijama sa lica mesta vidi se čamac u kojem se nalazi telo tragično nastradalog repera.

Rođen je u Dimitrovgradu, završio je Srednju mašinsku školu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kasnije je upisao Višu poslovnu školu koju nije završio.

Prvi album je izdao 1995. godine pod nazivom "Da li imaš pravo", a već sledeće godine izdaje komercijalno najuspešniji rep album u Srbiji ikada "Gru2".

Privukao je veliku pažnju javnosti objavljivanjem provokativnog spota za pesmu "Biću tu" 1996. godine. Naime, u njemu su se pojavile devojke iz grupe Models koja još uvek nije bila oformljena, a ispod su bili ispisani nasumično birani brojevi. Ideja za spot je dobijena iz reklama za hot-lajn, međutim, ti brojevi su zaista postojali, pa je kasnije u spotu preko tih brojeva pisalo rasprodato.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš..." Gru je pre samo dve nedelje izgovorio ove reči

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019

Čuveni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru (46), poginuo je danas, vozeći kajt i tom prilikom upao u Dunav...Poznati reper voleo je snoubord, kajting, adrenalin generalno. Upravo o tome pričao je pre svega dve nedelje...- U snoubord sam zaljubljen od prvog dana kad sam stao na dasku....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.