UZNEMIRUJUĆE! Seljani ubili pitona, mislili da je PROGUTAO BEBU, a onda je usledio VELIKI ŠOK (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2020, 22:46

UZNEMIRUJUĆE! Seljani ubili pitona, mislili da je PROGUTAO BEBU, a onda je usledio VELIKI ŠOK (VIDEO)

Seljani u indijskom Utar Pradešu podigli su uzbunu kada su u polju šećerne trske pronašli pitona dugog više od tri metra naduvenog trbuha. Ubrzo se proširila glasina da je ogromni gmizavac progutao bebu.

Policija ubrzo se pojavila na mestu incidenta, a zatim je piton ubijen. Lokalni seljani su zmiju mlatili i vukli sumnjajući da je progutala bebu. Surovi incident dogodio se u prisustvu policije, dok su seljani nemilosrdno vukli pitona po zemlji i činilo se da se zabavljaju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A python which had swallowed a deer & was hiding in a cane field. It was thrashed & dragged for fun by locals in Maalipur village of UP's Amroha. The python died due to this act. It all happened in the presence of police. @rameshpandeyifs@Benarasiyaa @UpforestUp @Uppolice pic.twitter.com/8H3zfq1YhA

— Kanwardeep singh (@KanwardeepsTOI) September 6, 2020

Prema izveštajima, seljani su premlatili pitona i odvukli ga sa polja. Pušten je na oko 3 kilometra od obale reke Gang. Na iznenađenje posmatrača, zmija je na kraju povratila čitavog jelena, kojeg je imala u stomaku, i ubrzo nakon toga umrla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.