(UZNEMIRUJUĆE) SRBIN PRONAŠAO SKRIVENE MIGRANTE U SVOM KAMIONU: Pogledajte šta im je uradio kada ih je ugledao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 20:06

(UZNEMIRUJUĆE) SRBIN PRONAŠAO SKRIVENE MIGRANTE U SVOM KAMIONU: Pogledajte šta im je uradio kada ih je ugledao! (VIDEO)

Razne su reakcije na ovaj događaj

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je zanimljiv video snimak, a ova objava je u jako kratkom vremenskom periodu dobila 8.5 hiljada pregleda.  Reč je o vozaču koji je pronašao sakrivene migrante u svom kamionu.

Ono što je uradio nakon što ih je našao je zaprepastilo neke korisnike ove društvene mreže.

Na snimku vidimo kako vozač udara migrante pesnicama, iako se oni ne brane i ne uzvraćaju udarac. Pored udaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izbacivanja iz kamiona gde je vozač nastavio da ih neprestano udara, čujemo ga i kako ih psuje.

Negde na nekoj granici, vozač pronašao migrante u svom kamionu pic.twitter.com/9tXgLYMlIx

— Igor Čobanović (@DaZivimSan) June 30, 2020

Ama ljudi,pa drugar mi je prosle godine o dlaku uspeo da se izvuce da ne plati 5.000e u Hr kaznu jer je imao migrante. Uvukli se i isekli od gore ceradu,napravili stetu. Zvali policiju i kazu da je on hteo da ih provuce. U Hr najvise jebu nase i makedonce. Sama policija ih ugura.

— NemaČ❌PojmA (@PojmaNemac) June 30, 2020

Svi osuđuju vozača zbog ovoga, a to što je vozač mogao da završi u zatvoru, pa dok se dokaže da ih nije prevozio...

— ZoranSst (@Zoran17Zoran) June 30, 2020

Komentari su razni, građani su zaprepašćeni snimkom koji su videli. Ima onih koji ne opravdavaju postupak vozača, ali, takođe, i onih koji znaju kakve će posledice vozač snositi ako ga uhvate, bez obzira što nije kriv.

Korisnici ove mreže navode da je sam vozač mogao da bude uhapšen ukoliko su migranti pronađeni u njegovom kamionu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.