(UZNEMIRUJUĆE) POBILI SU IH KAO ŽIVOTINJE Horor u Pojasu Gaze, Izraelci izmasakrirali Palestince kod kamiona sa hranom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:55

(UZNEMIRUJUĆE) "POBILI SU IH KAO ŽIVOTINJE" Horor u Pojasu Gaze, Izraelci izmasakrirali Palestince kod kamiona sa hranom (VIDEO)

Čeka se reakcija međunarodne zajednice.

Najmanje 104 osobe su poginule, a 760 je povređeno kada su izraelski vojnici otvorili vatru dok su se gladni palestinski civili okupili oko kamiona sa hranom, saopštilo je palestinsko ministarstvo zdravlja u Gazi, prenosi Si-En-En.

Civili su se okupili oko novopristiglih kamiona pomoći u nadi da će dobiti hranu, kada su izraelski tenkovi i dronovi počeli da pucaju na ljude u ulici Harun el Rašid u zapadnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delu grada Gaze, u oblasti Šeik Ajlin.

Footage : documenting the Israeli army's firing at hungry people in #Gaza who were waiting for humanitarian aid to arrive, resulting in more than 150 deaths and over a thousand injuries this morning !#GazaStarving

pic.twitter.com/xV4Sy6fv1k

— Nour Naim| نور نعيم (@NourNaim88) February 29, 2024

Izraelski zvaničnik rekao je za Si-En-En da su vojnici IDF-a otvorili vatru na ljude koji su okruživali kamion sa pomoći jer je "gomila prišla snagama na način koji je predstavljao pretnju vojnicima, koji su uzvratili vatrom na pretnju. Incident se istražuje".

Kamioni pomoći pokušali su da pobegnu iz tog područja, slučajno su se zabili u druge i izazvali nove smrtne slučajeve i povrede, rekli su očevici.

BREAKING: HUMANITARIAN AID MASSACRE AERIAL SCENES

Consider the refined version:

Observe how they were gathered together for humanitarian aid, only to be

targeted and shot by the Israeli army.

This wasn't aerial bombardment but rather ground-level assassination.

104 killed. pic.twitter.com/oKKTKrYB21

— Sulaiman Ahmed (@ShaykhSulaiman) February 29, 2024

Očekuje se da će broj mrtvih i povređenih porasti jer su mnoga tela i ljudi i dalje na ulicama, a kola hitne pomoći pokušavaju da dođu do onih kojima je potrebna pomoć dok ruševine blokiraju put, rekao je Ahmad Abu el Foul za Si-En-En.

- Pobili su ih kao životinje, bilo je jezivo - rekao je jedan od očevidaca.

Snimci koji su pred vama su izuzetno uznemirujućeg sadržaja i savetujemo oprez. Navedene snimke možete pogledati klikom OVDE

Izvor: Srbija Danas/Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Pojasu Gaze više od 110 mrtvih dok su čekali pomoć, prema palestinskom Hamasu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Feb.2024

Izraelski vojnici otvorili su danas vatru u Gazi na ljude koji su išli po pomoć iz humanitarnih kamiona kada su poginulo 112 osoba, prema palestinskom Hamasu, čime je povećan bilans nastradalih sa prethodno javljenih 50 poginulih.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.