UZNEMIRUJUĆE! Ovo je momenat kada su policajci iz SAD BRUTALNO TUKLI DEKU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 18:01

UZNEMIRUJUĆE! Ovo je momenat kada su policajci iz SAD BRUTALNO TUKLI DEKU (VIDEO)

U jedinici za hitne slučajve otkaz je dalo 57 policajaca, ali nisu u potpunosti istupili iz policije.

Svih pedeset sedam policajaca u Bafalu dalo je otkaz nakon što su dvojica policajaca suspendovana jer su gurnuli 75-godišnjaka koji je protestovao.

Otkaze su dali u znak podrške kolegama. U toku je istraga incidenta koji je guverner države >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njujork Endru Kuomo nazvao u potpunosti neopravdanim i potpuno sramotnim.

CNN dodaje i kako je 75-godišnjak ozbiljno povređen.

Video koji kruži američkim medijima pokazuje red policajaca koji kreću ka 75-godišnjaku, a dvojica njih ga potom odgurnu na pod.

Muškarac pada na pod dok policajci prolaze kraj njega, a kroz par sekundi se vidi kako mu iz glave ide krv. Radilo se o protestu na Trgu Niagare koji se održao u ime Džordža Flojda i koji je ukazivao na rasnu nejednakost u SAD-u.

57 policajaca dalo otkaz

Gradonačelnik Baffala rekao je  da je sada grad bez hitne jedinice.

- 57 njih je dalo otkaz zbog postupanja kolega koji su samo ispunjavali svoje dužnosti - rekao je Džon Evans, predsednik udruženja policajca u Bafalu.

Evans je za Bafalo njuz izjavio kako je njihovo stanovište da su policajci samo poštovali naređenje da se trg raščisti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svih 57 policajaca u Bafalu dalo otkaz zbog incidenta sa starijim čovekom (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 06.Jun.2020

Svih pedeset sedam policajaca u Bafalu dalo je otkaz nakon što su dvojica policajaca suspendovana jer su gurnuli 75-godišnjaka koji je protestovao, javlja CNN.. Otkaze si dali u znak podrške kolegama, prenosi B92.. U toku je istraga incidenta koji je guverner države Njujork Endru Kuomo nazvao u potpunosti...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.