(UZNEMIRUJUĆE) Objavljen snimak kako je žena zlostavljala unuku: Gazila je, tukla i gasila CIGARETE po njoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 06:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆE) Objavljen snimak kako je žena zlostavljala unuku: Gazila je, tukla i gasila CIGARETE po njoj!

Prerušila se u vešticu, pričala stravične priče pa maltretirala dete

Amerikanka Dženiva S. Robinson (51) provešće ostatak života u zatvoru nakon što je osuđena za surovo zlostavljanje sedmogodišnje unuke.

Prerušena u vešticu, u crnoj pelerini i sa šakama ofarbanim u zeleno, pričala je devojčici da na tavanu žive čudovišta iz pakla. Gazila ju je, tukla oklagijom, gasila cigarete na njoj i bičevala je, prenosi američki sajt The Oklahoman.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Na trominutnom video-snimku između ostalog vidimo prestravljenu devojčicu na krevetu, dok baba-veštica jurca po sobi. Tu je i njen partner, koji učestvuje u jezivoj igri. Kaže devojčici da je ona kriva što joj se baba razbolela i da treba da ide sa vešticom. Prestravljeno dete odgovara da obećava da će od sada uvek biti dobra prema baki.

Baba se dere i traži viljušku i nož da pojede devojčicu. Dete vrišti u paničnom strahu.

Jednom prilikom je vezala unuku psećim povocem i ostavila je u garaži da visi. Devojčica je noću spavala napolju, s psima, a u školu je išla samo povremeno.

Pre izricanja presude, sudija je pokazala optuženoj dve fotografije njene unuke: pre i posle zlostavljanja.

Na jednoj ima širok osmeh, a na drugoj ima tužan izraz lica i prekrivena je modricama.

- Znate li šta je umrlo? Osmeh nevine devojčice - rekla je sudija Robinsonovoj.

Žena je uhapšena kada je pothranjenu unuku 2014. odvela u bolnicu. Time je najzad okončan život pun patnji s babom, koja je sada osuđena na doživotnu robiju, a njen partner na 30 godina zatvora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.