(UZNEMIRUJUĆE) OVAKO IZGLEDA SUSRET SA SMRĆU! Pogledajte snimak stravičnog sudara kod Pupinovog mosta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2019, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆE) OVAKO IZGLEDA SUSRET SA SMRĆU! Pogledajte snimak stravičnog sudara kod Pupinovog mosta!

Vozač dačije, muškarac (44), poginuo je na licu mesta, dok je suvozač iz džipa, žena (35), prošao sa težim povredama, a vozač džipa bez povreda

Sinoć se dogodila tragična saobraćajna nezgoda na obilaznici Pupinovog mosta u kojoj je jedna osoba izgubila život. Muž i žena koji su preživeli ovu saobraćajnu nesreću su objavili snimak koji je zabeležila njihova kamera.

Iako su se prvobitno pojavile različite informacije o tome šta se zapravo desilo, na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimku se jasno vidi kako vozilo marke "dačija" u punoj brzini prelazi u suprotan smer i izaziva direktan sudar sa vozačem čija je kamera zabeležila udes.

-  Išli smo od Zemuna ka Borči a dačia je išla ka Zemunu. Vozač je bukvalno preleteo u suprotnu traku i sudario se sa mnom, ne znam tačno da li je zaspao ili šta se tačno tu desilo - rekao je vozač džipa M.M.

Na putu je bilo mnogo polomljenog stakla rasutog u dužini od nekoli ko desetina metara. Mogli su se primetiti i delovi karoserije koji su se nalazili na kolovozu i van njega. Prednji deo džipa bio je u potpunosti zgnječen, dok je "dačija", koja se nalazila van kolovoza u jarku, bila oštećena najviše na sredini i u zadnjem delu.

Nažalost vozač "dačije", muškarac (44), poginuo je na licu mesta, dok je suvozač iz džipa, žena (35), prošao sa težim povredama, a vozač džipa bez povreda.

-  Nisam u bolnici, ali po lekarima da. Povrede nisu ozbiljne ali je trauma velika. Ne prestajem da plačem zbog čoveka koji je nastradao -  napisala je sugrađanka, povređena žena iz udesa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.