Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 09:54

(UZNEMIRUJUĆE) Isplivao novi snimak NAPADAČA koji je upao u kampus u Rusiji, upucao mladića na trotoaru koji leži u LOKVI KRVI (VIDEO)

Naoružani napadač upao je u kampus Univerziteta u Permu u istoimenom gradu u Rusiji, a prema izveštajima nekih medija, najmanje 4 osobe su poginule, a 4 su povređene u pucnjavi

Studenti kampusa prvo su snimili napadača s puškom kako se približava zgradi, a kasnije su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako prestravljeni studenti iskaču kroz prozore.

Upozoreni su svi studenti koji se trenutno nalaze u kampusu da ga napuste ili da budu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaključani u sobama. Takođe, onima koji su bili na putu za univerzitet rečeno je da se vrate.

Mass shooting in Russia University Perm pic.twitter.com/5puJ3KVD87

— FinTwit (@wallsteetbets) September 20, 2021

Još jedan snimak prikazuje mladića kako leži na trotoaru u lokvi krvi.

Prema prvim navodima, napadač iz kampusa je navodno 18-godišnji Timur Bekmansurov, koji se zabarikadirao u jednoj od učionica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREDSEDNIK SRBIJE UPUTIO SAUČEŠĆE PUTINU: Za ovakav čin bezumlja nema objašnjenja, kao ni reči utehe za porodice nastradalih

Izvor: Kurir, 20.Sep.2021

Naoružani napadač upao je u kampus Univerziteta u Permu u istoimenom gradu u Rusiji, a prema izveštajima nekih medija, najmanje 8 osoba je poginulo, a 6 povređeno u pucnjavi. Predsednik Srbije uputio je telegram saučešća ruskom kolegi Vladimiru Putinu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.