(UZNEMIRUJUĆE) HOROR U KARLOVCU: Konobarica iz zezanja palila šank pa zapalila GOSTE! Ima teško povređenih! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 12:57

(UZNEMIRUJUĆE) HOROR U KARLOVCU: Konobarica iz zezanja palila šank pa zapalila GOSTE! Ima teško povređenih! (FOTO/VIDEO)

Usledio stambedo i vriska
Prava drama odvijala se noćas u kafiću i diskoteci "Monako" u Karlovcu. Naime, kako piše Radio Mrežnica, oko 2-2:30 sati konobarica je "palila" šank, i to pićem koje u sebi ima 80 odsto alkohola i koristi se u koktelima. Prema prvim informacijama, zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba, što se vidi na snimku koji kruži društvenim mrežama.
Vatra je zahvatila barem tri osobe, a ubrzo je u kafiću zavladala panika. Brzo je, saznaje Radio Mrežnica, stigla policija, dok su povređeni odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.
Sve...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.