UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA! Stravično zlostaljanje pasa - odsečene mu prednje šape, ostavljen da iskrvari! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 22:16

UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA! Stravično zlostaljanje pasa - odsečene mu prednje šape, ostavljen da iskrvari! (FOTO)

Stravična slika zlostavljanja životinja iz Ratkova!

Nesrećnom psu odsečene su prednje šape i ima još mnogo rana po telu. Kako se navodi u objavi na Instagram stranici "192", pas je mnogo iskrvario i veterinari se bore da ga spasu.

- Ovaj jadnik je večeras pronađen u Ratkovu, u teškom stanju, trenutno je kod veterinara u Odžacima, koji će pokušati da ga spase. Puno je iskrvario, rane su velike, ima ih puno i čudo je da je živ. Nije čipovan, mužjak je, nekastriran. Obe prednje noge isečene, rep se drži na malo kože, ima puno rana po telu - navodi se u objavi.

Uzmenirujuću fotografiju možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSTAVLJEN DA ISKRVARI Slučajni prolaznici u Ratkovu pronašli psa sa odsečenim šapama i repom (UZNEMIRUJUĆE)

Izvor: Blic, 14.Maj.2023

Dobri ljudi spasili su večeras psa koji je pronađen u Ratkovu kod Odžaka u teškom stanju. Naime, životinja je pronađena sa odsečenim prednjim šapama, mnogo rana po telu i skoro odsečenim repom, a slučajni prolaznici pronašli su ga kako leži u lokvi krvi.

Nastavak na Blic...

"OBE ŠAPE ODSEČENE, REP SE DRŽI NA MALO KOŽE" Pronađen iskasapljen pas pošto ga je vlasnik izbacio na ulicu (UZNEMIRUJUĆE)

Izvor: Blic, 15.Maj.2023, 11:21

Jeziv slučaj nasilja nad životinjama dogodio se juče u Ratkovu, kada je pronađen iskasapljen pas.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.