(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) UŽAS u Inđiji: Mladić prišao starcu, rekao mu JEZIVE REČI, pa ga NAPAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) UŽAS u Inđiji: Mladić prišao starcu, rekao mu JEZIVE REČI, pa ga NAPAO

Objavljen brutalan snimak napada

Samo nekoliko nedelja posle zastrašujućeg prebijanja starca u Staroj Pazovi, na društvenim mrežama objavljen je snimak napada na nemoćnog čoveka u Inđiji!

Pročitajte i:

Na snimku koji se veoma brzo širi internetom, vidi se mladić koji prilazi čoveku starom oko 70 godina. Pripretio mu je, a zatim ga šutnuo iz pitanje "šta piš*š!".

Starac mu sa zemlje odgovara: "Pa moram", posle čega se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak prekida.

Organizacija Levijatan objavila je ovaj snimak uz komentar na svom Instagramu.

Pojačajte ton. Ma koliko mislili da ovo nema veze sa životinjama IMA. Ovakvi maltretiraju slabije od sebe. Ovaj snimak je možda nešto najodvratnije što možemo da vidimo od adolescenta. Ovaj jadni čovek koji nema ni krov nad glavom ni ko da ga zaštiti i posle udarca pokušava da objasni lokalnom “mangupu” -a mi ti poručujemo : Mangupe, nisi mangup. To ćemo ti pokazati počevši od sada. #levijatan #pokretlevijatan

A post shared by Fondacija Pokret Levijatan (@levijatanudruzenje) on Jul 11, 2018 at 2:27pm PDT

- Ma koliko mislili da ovo nema veze sa životinjama IMA. Ovakvi maltretiraju slabije od sebe. Ovaj snimak je možda nešto najodvratnije što možemo da vidimo od adolescenta. Ovaj jadni čovek koji nema ni krov nad glavom ni ko da ga zaštiti, i posle udarca pokušava da objasni lokalnom "mangupu" - a mi ti poručujemo: Mangupe, nisi mangup. To ćemo ti pokazati počevši od sada - piše u komentaru teksta.

Snimak je izazvao zgražavanje i hiljade reakcija!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MLADIĆ ZVERSKI NAPAO STARCA U INĐIJI Prišao mu s leđa nasred ulice, pa ga iz sve snage šutnuo! (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Jul.2018

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kom se vidi kako se mladić iživljava nad nemoćnim starcem u Inđiji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.