(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) ISPLIVALI SNIMCI SA MESTA NESREĆE: Dea leži, oko nje Hitna, NOSE JE

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) ISPLIVALI SNIMCI SA MESTA NESREĆE: Dea leži, oko nje Hitna, NOSE JE

Jezive scene

Voditeljka Dea Đurđević se uspešno oporavlja posle teške saobraćajne nezgode, a najnoviji snimci sa lica mesta su danas isplivali u javnost.

Na njima se vidi kako voditeljku na nosilima prenose do kola Hitne pomoći, veliki broj lekara oko nje.

Beograd je danas pokazao da je i više nego dobar domaćin! Evropska prestonica košarke! Bravo! Vidimo se u nedelju 🏀 #beograd #belgrade #basketball #euroleague #finalfour #f4 #love

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on May 18, 2018 at 2:49pm PDT

- Poslednja saznanja su da je njeno zdrvastevno stanje poboljšano. Lekari su zadovoljni operacijom i postoperativnim tokom. U nedelju ističu 72 sata nakon operacije i to je taj rok koji treba da bude ispoštovan kako bi se na najbolji način video rezultat operacije - rekao je jutros u jutarnjem programu Mladen Mijatović.

U nastavku pogledajte deo snimka (3.55) sa lica mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.