UZNEMIRUJUĆ SNIMAK! Slikali se na NAJOPASNIJOJ plaži na svetu, a ono što je usledilo... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2023, 18:53

UZNEMIRUJUĆ SNIMAK! Slikali se na NAJOPASNIJOJ plaži na svetu, a ono što je usledilo... (VIDEO)

Sve se dogodilo na plaži Reynisfjara na Islandu.

Skupina uzbuđenih turista doživela je šok na jednoj od najopasnijih plaža na svetu.

Grupa uzbuđenih turista doživela je šok na jednoj od najpoznatijih, ali i najopasnijih plaža na svetu kada ih je zamalo poklopio talas dok su snimali fotografiju.

Reč je o plaži Reynisfjara na Islandu poznatoj po crnom pesku za kojom luduju turisti širom sveta. Nalazi se na južnoj obali Islanda, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na obalama severnog Atlantika, gde vladaju opasne i nepredvidive morske struje.

Naime, muškarac i žena krenuli su prema okeanu i dignuli ruke visoko iznad glava s leđima okrenutima prema kameri kako bi ih član njihove ekipe fotografirao za uspomenu.

U jednom trenutku krenuli su panično bežati kada su videli da niski talas brzo juri prema njima. Nisu uspeli pobeći, talas ih je srušio u more. Ipak, muškarac je uspeo da stane na noge i pojurio da zgrabi ženu kako je ne bi voda odnela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.