Vučić: Ako naš narod bude napadnut, odgovor će biti žestok

Izvor: B92, 06.Apr.2023, 21:02

Vučić: Ako naš narod bude napadnut, odgovor će biti žestok

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti, a govorio je o svim aktuelnim temama, kako domaćim, tako i svetskim.

Vučić je govorio o tome kako će se Srbija snaći u novim globalnim, tektonskim promenama, o ekonomskim temama, o francusko-nemačkom planu i KiM, o odnosima sa BiH, ali i o izborima u Crnoj Gori i o novom predsedniku te zemlje Jakovu Milatoviću.

Sve o tome čitajte u Blogu B92.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VUČIĆ O IZBORIMA U CRNOJ GORI "Jadno mi je kad komentarišu da sam ja srušio Mila Đukanovića"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti i govori o svim aktuelnim temama, kako domaćim, tako i svetskim..Predsednik je se dotakao i teme nedavno održanih predsedničkih izbora u Crnoj Gori..Govoreći o izborima u Crnoj Gori, Vučić je naveo šta god da se dogodi, ako je neko sa kim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.