ZAVRŠEN PROTEST PROZAPADNE OPOZICIJE: Veliki srbomrzac nepromišljenom objavom otkrio ko stoji iza protesta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 19:48

ZAVRŠEN PROTEST PROZAPADNE OPOZICIJE: Veliki srbomrzac nepromišljenom objavom otkrio ko stoji iza protesta

Deseti protest prozapadne opozicije "Srbija protiv nasilja" održan je danas u Beogradu.

Okupljanje je počelo ispred Skupštine Srbije. Organizatori protesta saopštili su da će demonstranti nakon okupljanja ispred Skupštine Srbije prošetati Takovskom i Cvijićevom ulicom, do Policijske uprave u Bulevaru Despota Stefana.

Učesnici protesta stigli do policijske stanice u Despota Stefana, bivše Ulice 29. novembra. Nakon kratkog zadržavanja, učesnici su se razišli.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kod Skupštine Srbije normalizovan je saobraćaj.

Posle održanih govora ispred Skupštine, političari koji organizuju protest krenuli su u šetnju sa okupljenima.

Saobraćaj kod Skupštine Srbije je u prekidu.

Na protestima je Radomir Lazović iz "Ne davimo Beograd." Takođe, stigao je i Zoran Lutovac iz DS i Aleksandar Jovanović Ćuta i Marinika Tepić iz SSP.

Podsetimo političke proteste podržala je evoposlanik iz redova "Zelensih" Viola fon Kramon i time jasno otkrila ko stoji iza protesta u našoj zemlji.

- Moja podrška ide svima onima na ulicama Beograda i širom Srbije koji još jednom zahtevaju promenu vlasti, slobodu medija i jednak tretman za sve. Građani Srbije zaslužuju bolju, evropsku budućnost - poručila je Viola fon Kramon na Tviteru i time pokazala ko stoji iza protesta.

Viola je ranije negirala da organizacije iz Nemačke, uključujući i Zelenu stranku, finansiraju proteste u Srbiji, ali je ipak ovim pozivom demantovala samu sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.