UZIVO OTKRILA TAJNU JELENE KRUNIC DALILA RAZVEZALA JEZIK I REKLA ONO STO NIJE TREBALO

Izvor: medio.rs, 10.Avg.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZIVO OTKRILA TAJNU JELENE KRUNIC DALILA RAZVEZALA JEZIK I REKLA ONO STO NIJE TREBALO

Pobednica poslednje sezone "Parova" pojavila se u emisiji "Upoznajte Parove", gde je otvoreno pričala na mnoge teme.

Ona je, između ostalog, govorila i o Jeleni Krunić i otkrila da Jelena trenutno prolazi kroz veoma težak životni period.

- Ona je veliki čovek. Kada god sam bila u krizi i kada mi je bilo teško bila je uz mene. Sada je i njoj jako teško i ja joj pružam maksimalnu podršku - rekla je Dalila.

Krunićeva je nedavno na svom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << sa pratiocima podelila da je imala smrtni slučaj, nakon čega je tu objavu obrisala. Ona poslednjih dana ne želi da govori o tome, kao ni da otkrije koga je izgubila, pa ne znamo kako će reagovati nakon što je Dalila u emisji otkrila da Jelena prolazi kroz krizu.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.