UŽIVO KAZNA ZA FARMERE: Nema žurke, a ni alkohola!

Izvor: Kurir, 17.Okt.2013, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO KAZNA ZA FARMERE: Nema žurke, a ni alkohola!

Zbog neposlušnosti i nepoštovanja Zadruge, farmerima je usledila kazna po kojoj nemaju žurku, muziku, ni alkohol, i moraće da odgovaraju na pitanja gledalaca

Paklena nedelja stigla je kao kazna za nedisciplinovane i neposlušne farmere, a u skladu sa tim, izostaće i tradicionalna žutka petkom.

Svojim neprimerenim ponašanjem i stalnim kršenjem pravila, farmeri su razbesneli Zadrugu, kojoj nije preostalo ništa drugo, no da ih kazni. I to možda najsurovijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kaznom do sada: nema žurke, nema muzike, nema alkohola.

Dakle, u petak na imanje u Lisoviću neće doći gosti pevači da zabavljaju neposlušne farmere, već će kažnjenici morati da se suoče sa teškim izazovom - pitanjima gledalaca.

Inače, "pitanja gledalaca" su se i ranije praktikovala u ovom rijalitiju, i bez odstupanja su bila uglavnom neprijatna za farmere, jer su na videlo izvlačila mnoge laži farmera. Pretpostavljamo da će tako biti i sutra, a očekujemo potom i svađe, sukobe i razmirice, kojih ionako ne manjka na najpopularnijem imanju u regionu.

Pitanja će se farmerima postavljati nakon emisije "Grand šou".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KAZNA ZA FARMERE: Nema žurke, a ni alkohola!

Izvor: Dzungla.org, 17.Okt.2013

Zbog neposlušnosti i nepoštovanja Zadruge, farmerima je usledila kazna po kojoj nemaju žurku, muziku, ni alkohol, i moraće da odgovaraju na pitanja gledalaca OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.