UŽIVO JA IMAM TALENAT: Katarina Kovačević otpevala za 100.000 evra

Izvor: Kurir, 24.Feb.2013, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO JA IMAM TALENAT: Katarina Kovačević otpevala za 100.000 evra

Deset najboljih boriće se za titulu najvećeg talenta Srbije i kući će odneti s nagradom od 100.000 evra

Poslednja takmičarka koja se bori za titulu najboljeg talenta Hajnalka Buš iz Suboticepredstavila se pesmom "Jesus love me" Arete Frenklin.

Ivan Bosiljčić im je čestitao i rekao je da je nastup bio divan, Nataša Ninković je uživala u nastupu i pozdravila ih, a Ivan Tasovac im je poželeo da zadrže svoje velike osmehe i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da prošire repertoar.

Za Kurirovog pobednika Ja imam talenat možete da glasate OVDE.

Veliko finale četvrte sezone "Ja imam talenat" odlučiće ovogodišnjeg pobednika kome će pripasti novčana nagrada od 100.000 evra!

Svi su spremni da oduševe i da se do poslednjeg trenutka bore za naklonost publike koja će SMS glasovima izabrati najboljeg od svih.

Takmičari koji će se predstaviti publici i žiriju su Aleksandra i Nemanja iz Kučeva, zatim plesni sastav “Kontinuum” kojem će se pridružiti i rudar iz Požarevca Zoran Jaćimović, profesorka latinskog jezika Nataša Pavlović, grupa “Čudesmo”, orkestar harmonikaša iz Ugljevika, studentkinja farmacije Katarina Kovačević, Gorica Šutić iz Gajdobre, mladi reper sa Vračara Mihajlo Vlahović, Hajnalka Buš iz Subotice, kao i mladi Čačanin Nikola Radović.

Žiri, kao i u prethodnim emisijama, čine Nataša Ninković, Ivan Tasovac i Ivan Bosiljčić, a tu je i već prepoznatljivi voditeljski par Vlada Aleksić i Ivana Bajić.

Žiri je zatim izabrao 40 polufinalista, koji su se u prethodnih pet nedelja borili za prolazak u finale, a žiri i publika su izabrali deset najboljih od kojih će samo jedan biti izabran za najveći talenat Srbije i kući otići sa nagradom od 100.000 evra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.