UŽIVO Srbija i region odaju počast; Apel MUP-a; Otac zadržan u pritvoru FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 07:22

UŽIVO Srbija i region odaju počast; Apel MUP-a; Otac zadržan u pritvoru FOTO/VIDEO

Otac dečaka koji je ubio vršnjake i čuvara ostaje u pritvoru. Država najavljuje nove oštre mere. MUP uputio apel roditeljima.

Dva dana posle masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", gde je ubijen čuvar i osmoro đaka, policija je dobila 25 prijava iz škola.

U prijavama se navodi da pojedini učenici imitiraju Kostu Kecmanovića, koji je ubio devet osoba, a ranio sedam. Deca simuliraju pucnjavu, ubijanje, prave spiskove...

Podsetimo osam učenika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i radnik obezbeđenja stradali su u pucnjavi u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Maloletni napadač K.K. i njegovi roditelji su privedeni. Pošto K. K. nije napunio 14 godina, prema važećem zakonu ne može krivično da odgovara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.