UŽIVO: Belgija - SAD! Sastavi timova

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Belgija - SAD! Sastavi timova

Da li će i Belgija da bude osmi pobednik grupe koji se plasirao u četvrtfinale SP. "Đavoli" su imali sve tri pobede u prvoj fazi, igra i nije bila baš sjajna, ali ima dosta rezerve u timu Marka Vilmotsa. Amerikanci igraju iznad očekivanja i prete favorizovanim "đavolima". Ostanite uz portal Vestionline i saznajte iz minuta u minut dešavanja iz Salvadora.

Oriđi će biti zadužen za golove u selekciji Belgije

 

Mark Vilmots je ostavio Lukakua na klupi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a šansu od prvog minuta dobio je mladi Oriđi. Jirgen Klinsman je odabrao standardnih 11 sa Dempsijem kao najisturenijim igračem.

 

SASTAVI

BELGIJA: Kurtoa, Aldervereld, Kompani, Van Bujten, Fertongen, Vicel, De Brujne, Felaini, Azar, Oriđi, Mertens.

SAD: Hauard, Džonson, Gonzales, Bezler, Bizli, Kameron, Bredli, Džons, Bedoja, Dempsi, Zusi.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Belgija - SAD 0:0 (4. minut)!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2014

Da li će i Belgija da bude osmi pobednik grupe koji se plasirao u četvrtfinale SP. "Đavoli" su imali sve tri pobede u prvoj fazi, igra i nije bila baš sjajna, ali ima dosta rezerve u timu Marka Vilmotsa. Amerikanci igraju iznad očekivanja i prete favorizovanim "đavolima". Ostanite uz portal Vestionline...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.