UZIMALA DAVALA!

Izvor: Kurir, 24.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZIMALA DAVALA!

Voditeljku Olju Crnogorac ostavio dečko, izvesni Goran, i pokupio sve čime je u toku veze darivao svoju dragu, pa i BMW

Olja Crnogorac, manekenka, model, voditeljka i sve drugo što joj padne na pamet, ovih dana raskinula je višemesečnu vezu s izvesnim Goranom.

Naime, dobro obavešteni izvor Kurira blizak Olji kaže da su se golupčići razišli, ali i da je Goran uz sidro podigao i sve što je do tada poklonio svojoj izabranici, i dodaje:

- Goran je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jako širokogrud i nije štedeo novac na svojoj izabranici. Olja je od njega svakodnevno dobijala skupe poklone...

Svojevremeno je tvrdila da je od dečka dobila BMW u kojem su je svi viđali, ali su sa svih strana stizali demantiji - kako ta kola uopšte nisu njena, već ih pozajmljuje od svog, sada već bivšeg, dečka Gorana.

Prema nezvaničnim informacijama, Goran je svojevremeno u Poslovnom centru Ušće otvorio agenciju za modele i na njeno čelo postavio svoju izabranicu, ali je firma iz nepoznatih razloga brzo zatvorena.

U poslednje vreme svađe su bile sve češće i raskid je bio neminovan. Olju kraj veze ne bi toliko pogodio da Goran nije uzeo baš sve što joj je u „srećna“ vremena poklonio, pa čak i BMW kojim je divljala beogradskim ulicama, što joj je palo najteže od svega. Ona je navikla na luksuz i nikada dosad nije se desilo da joj dečko po raskidu traži nešto što joj je poklonio. Ovo je za nju bio šok, završava naš izvor.

Nije tajna da se Olja kači za imućne tipove sa sumnjivom prošlošću, pa je samim tim navikla na raskoš. Ali, eto, i njoj se desilo da se uhvatila za krivog.

Povodom ovih informacija pozvali smo i Olju kako bismo proverili priču. Olja je, poprilično uzbuđena, kratko prokomentarisala:

- To je moja lična stvar, mislim da se moj intimni život tiče samo mene! Ne vozim više BMW, ali to u svakom slučaju nema veze s razlazom. Definitivno sam bez komentara.

Elem, do neke sledeće velike „ljubavi“ Olja će morati da se služi gradskim prevozom.   

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.