(UZEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVA SCENA NA VOŽDOVCU: Pogledajte trenutak eksplozije i izvlačenje tela iz auta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2017, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVA SCENA NA VOŽDOVCU: Pogledajte trenutak eksplozije i izvlačenje tela iz auta

Vozač automobila je prevežen u Klinički centar gde je operisan

Nekoliko sati nakon stravične eksplozije automobila u beogradskom naselju Braće Jerković, objavljen je snimak tragedije.

Vozač automobila, Ivan Ćirić danas je prevezen u Klinički centar gde je operisan i sada je van životne opasnosti.

Podsetimo, muškarac Ivan Ćirić teško je povređen u eksploziji automobila danas oko 10 i 30 u naselju Braće Jerković na Voždovcu. Kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nezvanično saznaje, Ćirić je nekoliko puta privođen zbog trgovine narkoticima. Njega su već dva puta pokušali da ubiju.

Teže povređen vozač automobila koji je eksplodirao prevezen je privatnim autom, verovatno na VMA koja je danas dežurna, dok su dve osobe su lakše povređene.  Prilikom detonacije lakše su povređene još dve osobe.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović očekuje da beogradska policija vrlo brzo reši slučaj eksplozije automobila na Voždovcu i navodi da postoje saznanja da je reč o osobama iz krimogene sredine.

Stefanović je novinarima rekao da uviđaj još traje, da policija u ovom trenutku ima neka saznanja o mogućim razlozima eksplozije, te da se radi o osobama koje su od ranije poznate organima reda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.