UZDISALI ISPOD JORGAN PLANINE: Miljana i Zola nisu mogli da se obuzdaju pred punom sobom! (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jan.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZDISALI ISPOD JORGAN PLANINE: Miljana i Zola nisu mogli da se obuzdaju pred punom sobom! (VIDEO)

Zaljubljeni par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se i ove noći prepustili strastima i pod jorgan planinom razmenjivali nežnosti Zaljubljeni par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se i ove noći prepustili strastima i pod jorgan planinom razmenjivali nežnosti. Oni se više ne libe da pokažu jedno drugom koliko se vole, čak i kada to vide ostali cimeri. Nakon što su se tuširali i masirali, ovog puta neizmenično, legli su u krevet i prekrili se jorganima. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su im lica bila ispod samo su se čuli poljupci i uzdasi od dodira.PROČITAJTE JOŠ - ALEKSANDRA SUBOTIĆ DISKVALIFIKOVANA: David je ispratio u suzama Neminovno je da Zola zna da uzbudi Miljanu dodirima i bez preteranog intimiziranja. Nekoliko puta su spustili prekrivač pa je Miljanino lice bilo u znoju od strasti koje su razmenjivali. (pink.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREŠLI SVE GRANICE Miljana Kulić i Zola imali seks u sobi PUNOJ LJUDI (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Jan.2019

Zaljubljeni par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se i u noći nakon Božića prepustili strastima i pod jorgan planinom razmenjivali nežnosti. Oni se više ne libe da pokažu jedno drugom koliko se vole, čak i kada to vide ostali cimeri koji su u tom trenutku bili budni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.