UZBUNA U KINI! SI ĐINPING SE MOŽE NAĆI U NEVOLJI?! Velika opasnost preti Hongkongu, a on ide tamo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 21:15

UZBUNA U KINI! SI ĐINPING SE MOŽE NAĆI U NEVOLJI?! Velika opasnost preti Hongkongu, a on ide tamo!

Hitne službe na nogama

Meteorološka služba Hongkonga objavila je danas upozorenje na tajfun, pozivajući javnost da se drži dalje od obale.

Navodi se da kiša i nestabilno vreme kreću širom južne Kine, a tropska depresija nad centralnim delom Južnog kineskog mora danas je procenjena na oko 740 kilometara jugo-jugoistočno od Hongkonga, prenosi Rojters.

Predviđa se da će se tajfun kretati ka severozapadu brzinom od oko 10 kilometara na čas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u smeru obale susedne zapadne provincije Guangdong, saopštila je opservatorija Hongkonga.

Sve to događa se uoči 25. godišnjice primopredaje Kini bivše britanske kolonije Hongkonga, kada bi trebalo da ga poseti i kineski predsednik Si Ðinping, izvestila je državna novinska agencija Sinhua.

BONUS VIDEO: Stravične scene: Iscureo gas u Jordanu - povređeno više od 100 osoba

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.