UZBUNA U BANJALUCI, ZAVIJAJU SIRENE! Gusti dim se nadvio nad gradom, policijske snage i vatrogasci u akciji, ima povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 18:45

UZBUNA U BANJALUCI, ZAVIJAJU SIRENE! Gusti dim se nadvio nad gradom, policijske snage i vatrogasci u akciji, ima povređenih

Na terenu je bilo nekoliko vatrogasnih vozila

Jedna osoba je povređena u požaru u stanu u zgradi u banjalučkom naselju Nova Varoš i ukazana joj je lekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka, a prenosi "atvbl".

Iz Policijske uprave su rekli da je o navedenom obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te da sledi vršenje uviđaja na licu mesta.

Iz policije su dodali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da im je u 15.13 časova prijavljeno da je u stanu u zgradi u Ravnogorskoj ulici izbio požar i da su na lice mesta izašli policijski službenici. Požar su lokalizovali pripadnici Vatrogasne brigade Grada Banjaluka, naveli su u policiji.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.