UZBUNA U AMERICI! U vojnoj bazi nepoznata naoružana osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 07:28

UZBUNA U AMERICI! U vojnoj bazi nepoznata naoružana osoba

Baza u Merilendu, gde je stacioniran i predsednički avion "Air Force one", zatvorena je u četvrtak popodne po lokalnom vremenu

Američka vojna baza Endrjuz u saveznoj državi Merilend, jedna od najosetljivijih vojnih baza u SAD, zatvorena je nakon izveštaja o pojavi nepoznate naoružane osobe, saopštile su vlasti.

, nakon što je navodno osumnjičeni primećen u blizini stambenih jedinica koje se koriste za smeštaj vojnog osoblja i njihovih porodica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštio je portparol baze na Fejsbuku.

On je rekao da nije ispaljen nijedan hitac i da nema izveštaja o povređenima, a da snage bezbednosti, pešačke i mobilne patrole traže osumnjičenog, prenosi AP.

Prošlog meseca provalnik je ušao u bazu i došao do stambenog kompleksa baze, a jedan od stanovnika je otvorio vatru na njega. Vojna baza Endrjuz nalazi se nedaleko od Vašingtona i često je za letove koriste visoki zvaničnici, uključujući predsednika i potpredsednika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.