UZBUNA I HITNA EVAKUACIJA, IMA MRTVIH! Eksplodirala cisterna sa 60 tona gasa! Vatra se širi OGROMNOM brzinom (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 00:01

UZBUNA I HITNA EVAKUACIJA, IMA MRTVIH! Eksplodirala cisterna sa 60 tona gasa! Vatra se širi OGROMNOM brzinom (FOTO/VIDEO)

Situacija je alarmantna

U Ulan Batoru, u Mongoliji, došlo je do eksplozije cisterne sa 60 tona gasa. Ima poginulih i povređenih ali se razlikuju informacije o njihovom broju.

Portal News.mn je javio da je poginulo šestoro ljudi a deset je povređeno, dok su drugi lokalni mediji javili da ima 24 poginulih, ali te informacije nije potvrđene.

Na licu mesta su vatrogasne ekipe, hitna pomoć i policija. Prema izjavama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očevidaca, posle eksplozije vatra se brzo širila na okolne automobile, stambene zgrade i pijacu. Lokalni mediji prenose da su loši uslovi vožnje usled poledice doveli do eksplozije.

U toku je evakuacija stanovnika okolnih zgrada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.