UZAVRELE STRASTI: Seks-aktivnosti koje podižu temperaturu

Izvor: Kurir, 29.Okt.2013, 06:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZAVRELE STRASTI: Seks-aktivnosti koje podižu temperaturu

Vaš partner poslednjih dana nije baš nešto raspoložen za seks i stalno je pod stresom? Razveselite ga njegovim omiljenim seks-igricama

Naiđu ponekad dani kad čovek jednostavno nije raspoložen za seks.

Poznati seksolog Trejsi Koks nedavno je objasnila da muškarcima seks služi da se osećaju prihvaćeno i privlačno. Ali ako primećujete da je vaš dragi u poslednje vreme često neraspoložen i napet, razveselite ga njegovim omiljenim seks-aktivnostima i za kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vreme vratite ga u život.

Oralna poslastica

Koliko god neraspoložen ili umoran bio, dobar oralni seks sigurno će ga oraspoložiti i učiniti spremnim za akciju. Krenite najpre nežnim i blagim dodirima, pa polako pojačavajte stisak. Nakon što ste ga neko vreme zadovoljavali rukom, počnite laganim dodirivanjem usnama, pa kombinujte i ruke i usne, a njegov uzdah će vas, verujte, odvesti u pravom smeru.

Postanite boginja seksa

Zaboravite na stidljivost i preuzmite stvar u svoje ruke. Budite ta koja vodi seksualnu igru i postavite se superiorno. Muškarci obožavaju kad žena u jednom trenutku preuzme dominantnu ulogu u krevetu. Sedite na njega i kontrolišite situaciju - budite nepredvidive, pravite kružne pokrete, izvijajte se, uzdišite glasno... Osim što će oboma biti mnogo dobro, on će imati priliku da uživa u nesvakidašnjem prizoru.

Neka gleda vaše zadovoljstvo

Mnogi muškarci sanjaju o tome da vide svoju partnerku kako se samozadovoljava, pa ga prvom prilikom razveselite tim prizorom. Jednostavno zamislite da nije u prostoriji i igrajte se sobom kao kad ste sami, opustite se i prepustite uživanju. Verujte, neće to nikad zaboraviti, jer to definitivno ulazi u kategoriju njegovih omiljenih seksualnih aktivnosti.

Malo drugačiji misionarski položaj

Baš kao i žene, i muškarci vole dobri stari misionarski položaj, a ovaj koji vam predlažemo malo je unapređen. Zauzmite poziciju tako da njegova ramena budu položena ispred vaših. Cilj je da izbegnete „guranje“ karakteristično za klasičnu misionarsku pozu. Umesto toga više pažnje posvetite karličnom trljanju jer se tako intenzivnije stimuliše klitoris, a vaše zadovoljstvo biće i njegovo!

Poza sa savršenim pogledom

Muškarci mnogo vole tzv. dogi stajl pozu, u kojoj se žena spusti na ruke i noge (kleči). To mnoge muškarce pali, jer budi u njima izvorni seksualni nagon kad su žene bile potpuno potčinjene. Osim toga, takva poza muškarcu omogućava i lakše i dublje penetriranje u partnerku, pa se stiče utisak da mu je penis duži. Ova poza omogućava i savršen pogled na ženinu guzu, koja je muškarcima neodoljiva.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.