UŽASNO: Par imao SEKS usred parka, dok je pored njih sedelo DETE (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jun.2016, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNO: Par imao SEKS usred parka, dok je pored njih sedelo DETE (VIDEO)

Krajnje neprijatna situacija dogodila se u Portugalu kada je par imao seks na travi, a za sve to vreme je pored njih sedela devojčica. Nakon što je video-snimak dospeo na internet, policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila identitet ovog bezobzirnog para!

Inače, snimak se jako brzo proširio društvenim mrežama, a ljudi, koji su ga odgledali, nemaju da kažu ništa lepo, već su žestoko iskritikovali par.

- Oni nisu zaslužili da budu rodtelji, a ovo dete treba da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << neko da zaštiti od intimnih stvari - glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Takođe, mnogi su komentarisali kako par mora da bude kažnjen.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.